Medicinska Pomoć
Napredna
Pretraga
  1. Početna
  2. O nama

Zakažite svoj termin Vaš put do oporavka počinje ovde

Moj Doktor je medicinski portal koji pomaže pri zakazivanju zdravstvenih pregleda sa lekarima Privatne Prakse i kod Privatnih Klinika

Pretražite

PretražiteLekare ili Klinike

Pretražite najveću bazu lekara i privatnih klinika u Srbiji!

Zakažite Pregled

Zakažite PregledPreko Forme ili Call Centra

Zakažite zdravstveni pregled putem našeg online formulara ili pozovite naš Call Centar i oni ce odraditi to umesto Vas!

Recenzija

RecenzijaOstavite Vaše Mišljenj

Vaše mišljenje nam je važno. Zato ostavite vaše recenzije i pomognite drugima da donesu pravu odluku!

Ko smo Zapravo mi? Šta je Moj Doktor?

Dobrodošli na "Moj Doktor", online platformu koja pomaže pacijentima da zakazuju zdravstvene preglede kod privatnih lekara i klinika, kao i lekarima da povećaju svoju vidljivost i broj pacijenata. Naša misija je da omogućimo brz i jednostavan pristup kvalitetnoj zdravstvenoj nezi.

Naš tim stručnih i iskusnih zdravstvenih radnika stalno radi na tome da poboljša proces zakazivanja pregleda i povezivanja pacijenata sa najboljim specijalistima u Srbiji. Sa "Moj Doktor" portalom, pacijenti mogu lako pronaći i zakazati pregled kod privatnih lekara i klinika širom zemlje, dok istovremeno pomažemo lekarima da povećaju svoj broj pacijenata i učine svoje usluge dostupnijim.

Pored usluga zakazivanja pregleda, na našem sajtu možete pronaći i zanimljive i informativne članke napisane od strane naših kvalifikovanih lekara, koji će vam pomoći da održite i poboljšate vaše zdravlje.

"Moji Doktor" je platforma koju koriste ljudi koji cene kvalitet i brzinu u pružanju zdravstvene nege. Pružamo podršku pacijentima i lekarima kako bi zdravstveni sistem bio lakši i pristupačniji za sve. Zahvaljujemo vam na poseti našem sajtu i nadamo se da ćemo vas uskoro videti u našoj zajednici.

Tim iza Zavese Upoznajte Naš Tim

Naš tim čine stručnjaci iz oblasti zdravstva, programiranja i marketinga koji zajedno rade na unapređenju kvaliteta zdravstvene nege u Srbiji