Medicinska Pomoć
Napredna
Pretraga
  1. Početna
  2. Hospitals
  3. Damjanov Dent

Lekari

Jelena Gavrilović Jelena Gavrilović

Jelena Gavrilović

  • 0 Recenzije
Pon, Uto, Sre, Čet, Pet, Sub 0 Recenzija Available Today

O “Damjanov Dent”

Ordinacija Damjanov Dent osnovana 2011. godine je stomatološka ordinacija koja pruža sve vrste stomatoloških usluga za Vaš lep osmeh i zdrave zube. Nalazimo se u ulici Trajka Stamenkovića 6/3 na Zvezdari u Beogradu. Upotrebom najsavremenije opreme i materijala, kao i stručnosti našeg tima stomatologa, garantujemo vrhunsku uslugu i uspešno rešavanje svih problema koji se tiču zdravlja Vaših zuba. U prijatnom ambijentu ordinacije Damjanov Dent koja se nalazi na Zvezdari, dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka koji čine:

– Vladimir Damjanov, doktor stomatologije, trenutno na specijalizaciji iz oblasti oralna hirurgija na Stomatološkom fakultetu u Beogradu
– Jelena Damjanov, specijalista doktor stomatologije

Takođe, našim pacijentima obezbeđujemo mogućnost konsultacije eminentnih profesora sa Stomatološkog fakulteta u Beogradu.

Sa željom da našim pacijentima pružimo najkvalitetniju uslugu konstantno pratimo aktuelne svetske trendove u oblasti stomatologije i trudimo se da idemo u korak sa njima. Naš rad zasnivamo na stručnom i kvalitetnom pristupu svakom pacijentu ponaosob, tako što ćemo Vam predložiti najbolje rešenje u datom trenutku.

Stomatološka ordinacija Damjanov Dent nudi Vam sledeće usluge:

– Preventivna stomatologija
– Konzervativna stomatologija
– Estetska stomatologija
– Stomatološka protetika
– Oralna hirurgija
– Parodontologija
– Ortodoncija

Prijatna atmosfera, bezbolan rad i puno strpljenja našeg mladog i stručnog tima stomatologa, ukloniće eventualni strah kod pacijenata i uveriti ih da i kod stomatologa može biti ugodno. Prilikom pregleda i intervencija praktikujemo individualni pristup, a korišćenjem proverenih materijala, garantujemo Vam za kvalitet našeg rada.

Osim pregleda lekara, u stomatološkoj ordinaciji Damjanov Dent možete dobiti i sve neophodne savete o pravilnoj nezi i higijeni usta i zuba. Posetite nas, jer naš tim je uvek tu da Vam izađe u susret i ponudi kompletnu

Facebook stranica: https://www.facebook.com/damjanov.dent

Sindikalna ponuda

U saradnji sa nezavisnim sindikatom policije NSP MUP-a Srbije obezbeđujemo zaposlenima u MUP-u kao i članovima njihovih porodica 10% popusta na sve stomatološke usluge, kao i mogućnost plaćanja na 10 mesečnih rata putem administrativne zabrane na plate zaposlenih.

Takođe, u saradnji sa Sindikatom Beogradskih elektrana, obezbeđujemo zaposlenima Beogradskih elektrana i članovima njihovih porodica 10% popusta na sve stomatološke usluge, kao i mogućnost plaćanja na 10 mesečnih rata putem administrativne zabrane na plate zaposlenih.

Medicinske Usluge

Stomatologija