Medicinska Pomoć
Napredna
Pretraga
  1. Početna
  2. Marketing

“Moj-Doktor.rs” se posvećuje objavljivanju i kreiranju sadržaja koji svakodnevno prati veliki broj ljudi iz Srbije, a i šire. Naš cilj je pružiti kvalitetan, stručan i informativan sadržaj koji ima značaj za širu javnost. Tekstovi na portalu “Moj-Doktor.rs” imaju medicinski, savetodavni i edukativni karakter.

Osim što se bavimo kreiranjem sadržaja, naša primarna usluga je pomoć pri zakazivanju pregleda lekara u privatnoj praksi. Nastojimo da delujemo kao posrednici između lekara i pacijenata, vodeći računa o interesima obe strane.

“Moje-Doktor.rs” je najposećeniji medicinski portal na srpskom govornom području, a analitički podaci to potvrđuju (izvor: Google Analytics): 

Beležimo rast posećenosti, tako da smo ponosni što građani Srbije ukazuju poverenje upravo našem portalu “Moj Doktor”. Za 2 godine postajanja “Moj Doktor” se nalazi u samom vrhu po svim parametrima.

Stranice “Moj Doktor” prema analitici za poslednjih mesec dana imaju blizu 20.000 jedinstvenih poseta i ukupno je pregledano blizu pedeset hiljada stranica. Dnevno, portal “Moj Doktor” beleži i do 7.600 poseta.

Novih korisnika je oko 30%, a starih blizu 70%, od kojih većina otvara vesti preko mobilnih uređaja. Prosečno se otvori 1,5 stranice portala, a na njima se čitaoci zadrže 3 minuta.

Najveći broj posetilaca dolazi na sajt putem socijalnih mreža (56%), zatim na osnovu pretrage raznih pojmova na pretraživačima i direktno, kucanjem adrese “Moj Doktor” u address bar svog web pregledača.

Marketing kampanje na portalu i na našim društvenim mrežama kreiraju se prema potrebama i željama klijenata. Svakom klijentu pristupamo individualno u skladu sa njegovim potrebama, a sa velikom pažnjom pratimo efekte oglašavanja.

 

“Moj Doktor” na društvenim mrežama: Twitter, Facebook grupa, Facebook stranica i Instagram. Profili “Moj Doktor” na mrežama aktivno prate preko 150.000 fanova.